Vår mission är att hjälpa dej
som behöver råd och stöd

 

Välkommen till vår sida för barn och unga! Vi på Stiftelsen Bensow jobbar för barns rättigheter. Vi jobbar med och för barn som har det jobbigt på olika sätt och vår mission är att alla barn ska få leva tryggt.

Barn har egna rättigheter som är inskrivna i Barnkonventionen och den måste vuxna och myndigheter följa. Enligt Barnkonventionen skall barnets bästa alltid komma först i alla beslut som gäller barn. Det är vuxnas uppgift att skydda barn och om barn inte har det bra, har de rätt få stöd och hjälp.

Vi finns här för att stöda och hjälpa. Min stig är stödverksamhet som riktar sig till barn och unga som lever i familjer som har det svårt, till exempel på grund av en förälder som mår psykiskt illa eller dricker för mycket. 

Du kan välja mellan individuellt stöd, kamratstöd, läger eller stöd online. Skuggsidans chatt är öppen måndagar och onsdagar kl. 15-17. Se här också för mer info. 

Ifall du har frågor, kontakta oss! 

Du hittar oss också på:

Snapchat: bensow_snap

IG: barnensbensow

Blogg

74648_t.jpg

Händer i Min stig under hösten

Under hösten kan du få individuellt stöd, stöd i grupp, delta i ungdomskvällar eller prata med oss på Skuggsidans chatt!
74275_t.jpg

Min stig och Skuggsidan är igång igen

Verksamhet är igång igen som vanligt - hör av dej om du vill träffa oss eller veta mer om Min stig!
74129_t.jpg

Sommarpaus i juli

Vi är på semester i juli. Från och med måndagen den 3.8 hörs och ses vi igen!
72664_t.jpg

Oroar du dej för Coronaviruset? Vi finns här för dej!

Allt ordnar sig, men vi finns här om du vill prata med en trygg vuxen om coronaviruset och känslor och tankar som detta läge väcker.
72137_t.jpg

Kom med på Min stig-läger till Stornäsholm!

Vill du fira en rolig sommarlovsvecka i skärgården och samtidigt få träffa andra barn och unga som har liknande erfarenheter som du?

 

                  

 

 

 

Kontakta oss

Stiftelsen Bensow
Villa Solhaga
Gräsavägen1
02700 Grankulla

Kontaktuppgifter »

 

 

Sociala medier